Palvelut

Kotipalvelut

Tarjoamme iloista ja ammattitaitoista kotipalvelua Imatralla ja lähikunnissa. Tärkein tehtävämme on tukea asiakkaidemme itsenäistä asumista mahdollisimman pitkään, vaalien samalla vapaata tahtoa, omia rutiineja ja arvokkuutta. Kotipalveluumme kuuluvat muun muassa tavallinen taloudenhoito, henkilökohtaisen hygienian hoito, asiointiapu, siivoaminen, pyykinpesu, pienien asioiden hoito ja seuran pitäminen.

Kotisairaanhoito

Arjen askareissa avustamisen lisäksi palveluihimme kuuluu myös kotisairaanhoito. Hoitajamme auttavat yleisen terveydentilan seuraamisessa sekä pienissä hoitotoimenpiteissä, kuten lääkkeiden antamisessa, haavojen hoidossa ja verikokeiden ottamisessa.

Muistihoitajapalvelut

Tutkimme muistihäiriötä erilaisilla muistitesteillä ja verikokeilla sekä seuraamme hoidon etenemistä. Ohjaamme ja tuemme niin sairastunutta kuin heidän omaisiaan. Mikäli havaitset muistiongelmia tai toimintakyvyn heikkenemistä itselläsi tai läheiselläsi, niin ota yhteyttä muistihoitajaamme.

Tarjoamme seuraavat kotipalvelut:

  • Kotiapu: arjen askareissa avustaminen
  • Kotisairaanhoito
  • Muistihoitajapalvelut
  • Omaishoitajien tukeminen
  • Siivouspalvelut

Muista
kotitalousvähennys!

Vähennys on 50 %

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omaishoidon palveluseteli yrittäjä
Lisätietoa: www.eksote.fi

Katso lisää

Hinnasto »

Omavalvontasuunnitelma »